Να στείλετε μήνυμα

Γιατί η καρφίτσα εκσκαφέων σας σπάζει πάντα

April 21, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιατί η καρφίτσα εκσκαφέων σας σπάζει πάντα

Ο ίδιος ο εκσκαφέας είναι μια τεράστια κατανάλωση μηχανημάτων κατασκευής και ο εξοπλισμός, από την καθημερινή συντήρηση στην επισκευή και τη συντήρηση στην αντικατάσταση των ανταλλακτικών, αυτά δεν είναι μικρές δαπάνες. Αλλά μερικές από αυτές τις δαπάνες πρέπει να είναι κάτι που ο καθένας δεν ξέρει τι συμβαίνει. Παραδείγματος χάριν, την καρφίτσα του βραχίονα εκσκαφέων και η καρφίτσα του κάδου εκσκαφέων έσπασαν κάτω από την κανονική χρήση.

 

βραχίονας εκσκαφέων

 

Έχετε δοκιμάσει πάντα τα σπασίματα καρφιτσών κατά τη χρησιμοποίηση των όπλων ή των κάδων εκσκαφέων;

Πολλοί άνθρωποι πρέπει γιατί οι άξονες καρφιτσών τους είναι πάντα σπασμένοι και χαλασμένοι χωρίς γνώση του λόγου, ο οποίος αυξάνει τις δαπάνες και τις ιδιαίτερες οικονομικές απώλειες αιτιών.

Ίσως όταν ρωτάτε τον κατασκευαστή πωλήσεων ή τους φίλους σας αφότου έχετε ένα πρόβλημα, η απάντηση δίνουν εσείς μπορεί να είναι ότι η λειτουργία σας είναι ανάρμοστη, ή η ποιότητα της καρφίτσας που χρησιμοποιείτε δεν είναι υψηλή.

Εδώ, Huitong θέλει να σας πει ότι υπάρχει ένας άλλος λόγος για το σπάσιμο καρφιτσών. Αυτός ο λόγος μπορεί να είναι ένα μικρό λάθος στη διαδικασία παραγωγής του βραχίονα ή του κάδου εκσκαφέων, οι οποίοι προκάλεσαν αυτήν την κατάσταση σε χρήση μας.

 

κάδος εκσκαφέων

 

Ο βραχίονας ή ο κάδος εκσκαφέων πρέπει να τρυπηθεί κατά τη διάρκεια της παραγωγής. Η διάμετρος του τρυπήματος καθορίζει εάν η καρφίτσα μπορεί να παρεμβληθεί ομαλά. Πολλοί άνθρωποι μπορούν να μην είναι σε θέση να δουν τη διαφορά στο τρυπώντας μέγεθος με γυμνό μάτι, επειδή η τρυπώντας μονάδα ακρίβειάς μας είναι η μονάδα του μεταξιού, η οποία είναι μια πολύ μικρή μονάδα. Αλλά δηλαδή αυτό το πολύ μικρό λάθος απόστασης είναι πολύ πιθανό να αναγκάσει η καρφίτσα για να σπάσει όταν το χρησιμοποιούμε.

Επομένως, όταν δεχόμαστε το προϊόν, πρέπει να ελέγξουμε ή να ζητήσουμε από τον κατασκευαστή για να παρέχουμε τη σειρά ανοχής του προϊόντος. Εάν η ανοχή είναι πάρα πολύ μεγάλη, μπορεί να αναγκάσει τον άξονα καρφιτσών μας για να σπάσει συχνά.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Tang
Τηλ.: : 86-18922117251
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)