Να στείλετε μήνυμα

Αυτό που είναι οι λανθασμένες διαδικασίες του βραχίονα βράχου του εκσκαφέα

June 23, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αυτό που είναι οι λανθασμένες διαδικασίες του βραχίονα βράχου του εκσκαφέα

Στην πραγματικότητα, κάνετε πολλούς ανθρώπους έχει τέτοια προβλήματα; Μερικοί άνθρωποι αγοράζουν τα μεγάλης κλίμακας μηχανήματα που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί για μερικά έτη και πρέπει βασικά να αντικατασταθούν, ενώ μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν τα μεγάλης κλίμακας μηχανήματα που έχουν χρησιμοποιηθεί για μερικά έτη, αλλά είναι ακόμα πολύ ανθεκτικοί, ακόμη και όπως νέα, στην πραγματικότητα, όλα είναι εκεί. Η ζωή υπηρεσιών των μεγάλων μηχανημάτων είναι η ίδια, έτσι πρέπει να δώσουμε προσοχή σε την σε καθημερινή λειτουργία. Εάν η λειτουργία σας είναι ανάρμοστη, έχει επιπτώσεις άμεσα στη ζωή υπηρεσιών. Σήμερα θα μιλήσουμε για το πώς να αποφύγουμε τη λανθασμένη λειτουργία του βραχίονα βράχου του εκσκαφέα.

 

βραχίονας βράχου του εκσκαφέα

 

Ο βραχίονας βράχου του εκσκαφέα είναι ένα κομμάτι του εξοπλισμού που χρησιμοποιείται από πολλούς ανθρώπους, οι περισσότεροι από τους οποίους χρησιμοποιούνται για το σπάσιμο των βράχων, έτσι η δύναμη είναι πολύ μεγάλη, και η πίεση του κυλίνδρου είναι επίσης πολύ ισχυρή, έτσι ώστε υπάρχει αρκετή δύναμη να εργαστεί, αλλά οι πολύτα από εμάς λειτουργούν εμείς δεν δίνουν προσοχή σε πάρα πολλές λεπτομέρειες στη μέση, επειδή ο εκσκαφέας έχει επίσης ορισμένες σωληνώσεις, όπως οι υδραυλικοί σωλήνες ελαίου, οι σωλήνες diesel, οι σωλήνες ελαίου μηχανών, οι σωλήνες λιπών, κ.λπ., έτσι πρέπει να προθερμάνουμε για λίγα λεπτά πρίν εργαζόμαστε, ώστε να επιτραπούν οι σωλήνες ελαίου φθάνουμε σε κάθε θέση εργασίας ομαλά, και γενικά ο θόρυβος της κρύας έναρξης είναι σχετικά δυνατή, πόσο μάλλον άμεσα ασκημένος στην εργασία, εάν το κύκλωμα πετρελαίου δεν φθάνει σε μια ορισμένη θερμοκρασία, κατόπιν η λειτουργώντας συσκευή είναι αδύνατη, και το εσωτερικό πίεσης είναι πολύ υψηλό, εάν πάτε άμεσα στο βράχο, η σωλήνωση θα αντέξει πολλή πίεση, και τα εσωτερικά μέρη του βραχίονα βράχου του εκσκαφέα θα αντέξουν επίσης πολλή πίεση, έτσι αυτή η λειτουργία δεν πρέπει να γίνει.

 

βραχίονας βράχου του εκσκαφέα

 

Και μπορούμε αργά να αφήσουμε τη θερμοκρασία πετρελαίου να σταθεροποιήσει με την προθέρμανση, και η μηχανή θα αρχίσει να σταθεροποιεί βαθμιαία. Αυτό πλήρως δείχνει ότι η προθέρμανση είναι αποτελεσματική. Αυτή τη στιγμή, θα εργαστούμε πάλι, το οποίο μπορεί να προστατεύσει το βραχίονα βράχου του εκσκαφέα καλά. Ο βραχίονας μπορεί να εξασφαλίσει την ποιότητα της εργασίας.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Tang
Τηλ.: : 86-18922117251
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)