Να στείλετε μήνυμα

Χρήση και συντήρηση των κάδων εκσκαφέων της KOMATSU

May 13, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Χρήση και συντήρηση των κάδων εκσκαφέων της KOMATSU

Οι χρήστες εκσκαφέων έχουν γενικά τις παρανοήσεις για τους κάδους. Οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν ότι όσο μεγαλύτεροι οι κάδοι εκσκαφέων της KOMATSU, τόσο υψηλότερη η αποδοτικότητα κατασκευής όσο παχύτερος ο κάδος εκσκαφέων, τόσο ισχυρότερη η διάρκεια, τόσο περισσότεη η ζωή υπηρεσιών, και έπειτα ο κάδος εκσκαφέων τυφλώνεται. Από την ενίσχυση. Αυτή η προσέγγιση είναι ανεπιθύμητη. Εάν ο κάδος προστατευτεί προς όλες τις κατευθύνσεις, θα αυξήσει αναπόφευκτα το βάρος κάθε κάδου. Ένας βαρύς κάδος όχι μόνο θα αυξήσει την κατανάλωση καυσίμων της μηχανής, αλλά την υπερφόρτωση θα ασκήσει επίσης ιδιαίτερη επίδραση στη ζωή της μηχανής. Ο αντίκτυπος αυτής της απώλειας δεν μπορεί να αγνοηθεί. Οι εμπειρογνώμονες έχουν κάνει μια μελέτη: για κάθε αύξηση 0,5 τόνων σε βάρος κάδων, η περίοδος κύκλων θα αυξηθεί από 10%, και το ετήσιο μικτό κέρδος θα μειωθεί από 15%. Στην πραγματικότητα, υπό κανονικές συνθήκες, οι τυποποιημένοι κάδοι που παρέχονται από τον κατασκευαστή είναι εύλογα δομημένοι και σχεδιασμένοι, και είναι πλήρως - κατάλληλος για τις γενικές συνθήκες εργασίας. Εάν οι όροι είναι πραγματικά κακοί και πρέπει να ενισχυθούν, επίσης συνιστάται να ενώνετε στενά τα μέρη που πρέπει να ενισχυθούν πιό πολύ, παρά ολόκληρη τη συγκόλληση, και δεν τυλίγουν τον κάδο της μηχανής αγάπης σας με το παχύ τεθωρακισμένο.

 

κάδοι εκσκαφέων της KOMATSU

 

Τα δόντια κάδων είναι το τερματικό της λειτουργώντας συσκευής των εκσκαφέων. Στο στάδιο των διαδικασιών ανασκαφής, τα δόντια κάδων εκσκαφέων της KOMATSU είναι τα τμήματα εργασίας με το μεγαλύτερο φορτίο και ανήκουν στα αναλώσιμα μέρη. Ειδικά στο περιβάλλον κατασκευής πετρών, τα δόντια κάδων φορούν πολύ γρήγορα. Η χρήση των δοντιών κάδων μπορεί πραγματικά άμεσα να έχει επιπτώσεις στο κόστος αποδοτικότητας και παραγωγής εργασίας του εκσκαφέα. Ακριβώς φανταστείτε ότι όταν φορά η άκρη των δοντιών κάδων σοβαρότερα, η δύναμη που απαιτείται για τον εκσκαφέα για να κόψει μέσα κατά τη διάρκεια της ανασκαφής είναι αναπόφευκτη. Πολύ αυξηθείτε, με συνέπεια τη μεγαλύτερη κατανάλωση καυσίμων και επιρροή της αποδοτικότητας εργασίας. Επομένως, είναι πολύ απαραίτητο να αντικατασταθούν τα νέα δόντια κάδων εγκαίρως όταν η ένδυση δοντιών κάδων είναι σοβαρότερη.

 

κάδοι εκσκαφέων της KOMATSU

 

Στις καθημερινές εργασίες συντήρησης του εκσκαφέα, εάν μπορείτε να ελέγξετε τα καύσιμα, το λαδώνοντας έλαιο, το νερό και τον αέρα κάθε μέρα, κατόπιν μπορείτε να μειώσετε την αποτυχία της μηχανής από 70%. Εάν θέλετε να καταστήσετε τη μηχανή αγάπης σας καλύτερη στην καθημερινή εργασία άριστη και πιό οικονομική, κατόπιν περάστε 2 λεπτά ημερησίως για να ελέγξετε τον κάδο. Το κύριο περιεχόμενο επιθεώρησης είναι: ο βαθμός ένδυσης του σώματος κάδων εκσκαφέων της KOMATSU και εάν υπάρχουν ρωγμές. Εάν ο βαθμός ένδυσης είναι σοβαρότερος, η ενίσχυση πρέπει να εξεταστεί. Όσον αφορά στο σώμα κάδων με τις ρωγμές, οι επισκευές ένωσης πρέπει να πραγματοποιηθούν εγκαίρως για να αποφύγουν το μήκος των ρωγμών λόγω των καθυστερημένων επισκευών, με συνέπεια τις unmaintainable καταστάσεις. Επιπλέον, χρησιμοποιήστε τα πόδια σας για να κλωτσήσετε τα δόντια κάδων για να ελέγξει εάν τα δόντια κάδων είναι σταθερά. Εάν τα δόντια κάδων είναι χαλαρά, πρέπει να σφιγχτούν αμέσως.

 

κάδοι εκσκαφέων της KOMATSU

 

Για πολύ καιρό, οι κάδοι εκσκαφέων της KOMATSU με τις απλές δομές αποτυγχάνουν συχνά να προσελκύσουν την προσοχή των χρηστών, η οποία μειώνει αόρατα την αποδοτικότητα κατασκευής και αυξάνει πολλές δαπάνες κατασκευής. Ελπίζω ότι αυτό το άρθρο μπορεί να ξυπνήσει τους φίλους των χρηστών για να δώσει περισσότερη προσοχή στους κάδους. Αφήστε τη μηχανή αγάπης μας να δημιουργήσει περισσότερα κέρδη για μας.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Tang
Τηλ.: : 86-18922117251
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)