Να στείλετε μήνυμα

Η τεχνολογική καινοτομία έχει κάνει μια μεγάλη αλλαγή στο βραχίονα σκαριφιστήρων εκσκαφέων

May 18, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η τεχνολογική καινοτομία έχει κάνει μια μεγάλη αλλαγή στο βραχίονα σκαριφιστήρων εκσκαφέων

Με τη συνεχείς ανάπτυξη και την καινοτομία της τεχνολογίας, τα μεγάλης κλίμακας μηχανικά προϊόντα όπως ο βιομηχανικός εξοπλισμός επίσης συνεχώς αναβαθμίζονται. Πάρτε το βραχίονα σκαριφιστήρων εκσκαφέων ως ειδική σύνδεση για τους εκσκαφείς. Είναι επίσης ξεπερασμένη πέτρα, σχιστόλιθος, και κόκκινη άμμος. Τα αιχμηρά εργαλεία όπως η ανασκαφή και η συντριβή βράχου έχουν τα πλεονεκτήματα της υψηλής αποδοτικότητας και της χαμηλής απώλειας έναντι των παραδοσιακών σπάζοντας διαδικασιών σφυριών. Έναντι των παραδοσιακών διαδικασιών ανατίναξης, είναι αποδοτικότεροι, και έχουν τις χαμηλές δαπάνες συντριβής και τα χαμηλότερα κόστη συντήρησης. Από τις διαδικασίες ανατίναξης στις διαδικασίες βραχιόνων βράχου, αυτό είναι η πρόοδος της τεχνολογίας, και είναι επίσης ένας σημαντικός μετασχηματισμός του βραχίονα σκαριφιστήρων εκσκαφέων.

 

βραχίονας σκαριφιστήρων εκσκαφέων

 

Από τη δομική άποψη, ο βραχίονας βράχου αυξάνει το βάρος του βραχίονα και του αντιβράχιου του εκσκαφέα, και ρυθμίζει τα ποσοστά κάθε μέρους για να καταστήσει το βάρος του βραχίονα πιό μεγάλο, έτσι η πίεση στην εργασία είναι ικανοποιητικότερη, έτσι σπασμένο η δυνατότητα είναι καλύτερο, και ένας ισχυρός μεγάλος υδραυλικός κύλινδρος είναι συνημμένος. Η δύναμη είναι μοχλός και ενωμένος στενά με το υψηλής αντοχής πιάτο χάλυβα, το οποίο λύνει εντελώς το πρόβλημα ότι ο βραχίονας βράχου δεν μπορεί να σκαφτεί βαθιά και είναι εύκολο να σπαστεί, και ο βραχίονας σκαριφιστήρων εκσκαφέων είναι εκεί πολλά πλεονεκτήματα στην αναβάθμιση και το μετασχηματισμό dipper, όπως η σύνδεση της σωλήνωσης του κυλίνδρου κάδων με τον κύλινδρο ραβδιών, που βελτιώνει πολύ τη δύναμη και την ταχύτητα του κυλίνδρου ραβδιών, και μειώνει το ποσοστό αποτυχίας.

 

βραχίονας σκαριφιστήρων εκσκαφέων

 

Από την άποψη της αρχής εργασίας του εξοπλισμού, ο βραχίονας σκαριφιστήρων εκσκαφέων αυξάνει την καταστρεπτική δύναμη του σκαριφιστήρα με την αύξηση του νεκρού βάρους του μεγάλου και των ελαφριών όπλων. Με απλά λόγια, όσο βαρύτερο το βάρος πρόκειται να είσαι σε θέση να το κρατήσει κάτω. Η αποδοτικότητα εργασίας του βραχίονα σκαριφιστήρων εκσκαφέων στην ίδια σκληρότητα είναι πράγματι πολύ ισχυρή. Επομένως, μπορεί ακόμα να δει πολυάσχολος σε πολλούς όρους μεταλλείας. Από την πτυχή της αποδοτικότητας εργασίας, η δυνατότητά της είναι προφανής σε όλοι, και όσο γρηγορότερη η αποδοτικότητα, όσο υψηλότερα τα οικονομικά οφέλη μας. Για την αύξηση της βιομηχανίας τα κέρδη, που αλλάζουν τον τρόπο είναι μεγάλης σημασίας.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Tang
Τηλ.: : 86-18922117251
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)