Να στείλετε μήνυμα

Πώς να αναλύσει και να εξετάσει την αποτυχία digger επιτεθείτε

December 4, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να αναλύσει και να εξετάσει την αποτυχία digger επιτεθείτε

Οποιοσδήποτε μηχανικός εξοπλισμός θα αποτύχει ή θα βλαφθεί μετά από μια ορισμένη περίοδο χρήσης. Σε περίπτωση αποτυχίας, δεν είναι απαραίτητο να βρεθεί ένα πρόσωπο συντήρησης για να το επισκευάσει αμέσως. Μερικές αποτυχίες μπορούν να αντιμετωπιστούν από μόνοι τους. Παραδείγματος χάριν, μερικές αποτυχίες digger επιτίθενται μπορούν να μόνος-ελεγχθούν και να εξεταστούν.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να αναλύσει και να εξετάσει την αποτυχία digger επιτεθείτε  0

 

Αφότου εξοπλίζεται ο εκσκαφέας με digger επιτεθείτε, τα πλεονεκτήματα σε δασικές διαδικασίες είναι προφανή, και η αποδοτικότητα φόρτωσης και εκφόρτωσης διπλασιάζεται. Οι διάφορες αποτυχίες μπορούν να εμφανιστούν αφότου επιτίθεται digger χρησιμοποιείται για ένα στάδιο. Εδώ είναι μια ανάλυση διάφορων κοινών αποτυχιών και επεξεργασιών για την καθεμία:

 

1. Digger grappler δεν μπορεί να περιστραφεί 360 βαθμούς:

Κατ' αρχάς, έλεγχος εάν η περιστροφική βαλβίδα σωληνοειδών ενεργοποιείται, και εάν οι περιστροφικοί σωλήνες κολπίσκων και επιστροφής πετρελαίου ενεργοποιούνται. Εάν δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα ανωτέρω στοιχεία, παρακαλώ ελέγξτε εάν η περιστροφική μηχανή λειτουργεί κατάλληλα, η μηχανή είναι κανονική, και η βαλβίδα σωληνοειδών δεν λειτουργεί κάτω από τη δύναμη, παρακαλώ να αντικαταστήσει τη βαλβίδα σωληνοειδών ή να την καθαρίσει εγκαίρως πυρήνας βαλβίδων σωληνοειδών.

Το κύκλωμα και ο διακόπτης ελέγχουν εάν η θρυαλλίδα και ο ηλεκτρονόμος είναι κλειστές.

 

2. Digger επιτίθεται δεν έχει καμία να πιάσει δράση:

Έλεγχος εάν η πιάνοντας σωλήνωση λαδώνεται. Εάν υπάρχει υδραυλικό πετρέλαιο, ελέγξτε εάν η βαλβίδα κτυπήματος στον κύλινδρο είναι κολλημένη. Εάν κολλιέται, καθαρίστε το στροφίο κυλίνδρων, ελέγξτε εάν η ράβδος κυλίνδρων είναι παραμορφωμένη ή σπασμένη, και έλεγχος εάν η βαλβίδα σωληνοειδών που ανοίγει και περίβολοι είναι κανονική. Ελέγξτε εάν ο ηλεκτρονόμος είναι έγκαυμα έξω, σε αυτή την περίπτωση, παρακαλώ αντικαθιστά τα ανωτέρω εξαρτήματα εγκαίρως.

 

3.The digger επιτίθεται είναι αδύνατος:

Ο έλεγχος εάν τη σωλήνωση και η αποκλεισμένη βαλβίδα ανοίγουν πλήρως, εάν τη βαλβίδα σωληνοειδών μπορεί να ανοίξουν πλήρως, εάν οι σφραγίδες κυλίνδρων πετρελαίου φοριούνται και διαρρεσμένος, εάν τα ανωτέρω προβλήματα εμφανίζονται, παρακαλώ διορθώνουν ή αντικαθιστούν τις σφραγίδες εγκαίρως.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να αναλύσει και να εξετάσει την αποτυχία digger επιτεθείτε  1

 

Οι περισσότερες από τις αποτυχίες προκαλούνται από την απροσεξία κατά τη διάρκεια της χρήσης και της μεταγενέστερης χρήσης απροσεξίας. Επομένως, πρέπει να δώσετε περισσότερη προσοχή digger επιτίθεστε του εξοπλισμού στους συνηθισμένους χρόνους, ώστε να μη η ζωή υπηρεσιών της μηχανής πάρα πολύ σοβαρά.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Tang
Τηλ.: : 86-18922117251
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)