Να στείλετε μήνυμα

Πώς η υψηλής απόδοσης υδραυλική δόνηση που συσσωρεύει το σφυρί λειτουργεί;

October 21, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς η υψηλής απόδοσης υδραυλική δόνηση που συσσωρεύει το σφυρί λειτουργεί;

     Οι τρέχοντες κύριοι τομείς εφαρμογής του υψηλής απόδοσης υδραυλικού δονητικού συσσωρεύοντας σφυριού: εφαρμοσμένη μηχανική σωρών φύλλων χάλυβα, δρόμος και οικοδόμηση εφαρμοσμένης μηχανικής γεφυρών, δονητική εφαρμογή πυκνότητας, περιστροφική οικοδόμηση σωρών, βυθίζοντας οικοδόμηση ιδρύματος σωρών σωλήνων, συγκεκριμένη οικοδόμηση σωρών φύλλων, παράκτια συσσωρεύοντας οικοδόμηση, και οικοδόμηση ιδρύματος σωρών στις ευαίσθητες περιοχές κ.λπ. μόνιμα προγράμματα εφαρμοσμένης μηχανικής: αποβάθρα, τράπεζα προστασίας αναχωμάτων συντήρησης νερού, διατηρώντας τοίχος, διατηρώντας τοίχος, κυματοθραύστης, ανάχωμα παρεκτροπής, αποβάθρα, πύλη παράκτια οικοδόμηση ιδρύματος σωρών, δρόμος και εφαρμοσμένη μηχανική γεφυρών, αστική οικοδόμηση, δημοτική, εφαρμοσμένη μηχανική συντήρησης νερού, προσωρινά προγράμματα εφαρμοσμένης μηχανικής κ.λπ.: περάτωση βουνών, τρέχουσα διακοπή, κατασκευή και εγκιβωτισμός γεφυρών, προσωρινή επέκταση τραπεζών, μεγάλης κλίμακας σωλήνωση που βάζουν, προσωρινή ανασκαφή τάφρων, διατήρηση νερού, διατήρηση άμμου, κ.λπ. μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο πλημμυρών, την πρόληψη κατάρρευσης, και την πρόληψη κινούμενων άμμων.

το υψηλής απόδοσης συσσωρεύοντας σφυρί 8,151

Κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα του υψηλής απόδοσης υδραυλικού δομένος υδραυλικού σφυριού:

     Από την υδραυλική πίεση, έχει τα πλεονεκτήματα της υψηλής συχνότητας αντίκτυπου, της μεγάλης δεξιότητας αντίκτυπου, της χαμηλής δόνησης κατά τη διάρκεια της κατασκευής, χαμηλού θορύβου, καμίας διαταραχής στους ανθρώπους, του νέου σχεδίου, του μικρού μεγέθους, και της κατάλληλης μεταφοράς. Εντούτοις, η δομή είναι σύνθετη, το κόστος είναι υψηλό, και οι απαιτήσεις για τη χρήση και τη συντήρηση είναι υψηλές. Πεδίο της εφαρμογής: κατάλληλος για τα διάφορες εδαφολογικά στρώματα και τις μορφές σωρών με την καλή δυνατότητα να οδηγηθούν οι κεκλιμένοι σωροί κατάλληλος για τα μεγάλα προγράμματα ιδρύματος σωρών με τις απαιτήσεις υψηλής ακρίβειας.

το υψηλής απόδοσης συσσωρεύοντας σφυρί 8,152

Η υψηλής απόδοσης υδραυλική δόνηση που συσσωρεύει τη μηχανή σφυριών στηρίζεται κυρίως στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος διαμόρφωσης συχνότητας για να διαμορφώσει τη συχνότητα μηχανών στη μεγάλη περιστροφή και να οδηγήσει τον εκκεντρικό για να κάνει μια κυκλική κίνηση, με αυτόν τον τρόπο παράγοντας τη δόνηση, και δια:βιβάζω τη δόνηση στην κάλυψη τελών και ακόμη και το περίβλημα μέσω raceway. Το υψηλής απόδοσης υδραυλικό δονητικό σφυρί σωρών έχει την υψηλή συχνότητα διέγερσης, το μικρό εύρος, τη μεγάλη σειρά ακτινοβολίας, τη βελτιωμένη συστατική πυκνότητα, διαμορφώνοντας γρήγορα, και την πολύ βελτιωμένη ποιότητα. Μπορεί να φθάσει σε μια υψηλή ταχύτητα 9800 επαναστάσεων ανά λεπτό.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Tang
Τηλ.: : 86-18922117251
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)