Να στείλετε μήνυμα

Λόγοι και λύσεις για τη διαρροή του υδραυλικού εμβόλου σφυριών διακοπτών εκσκαφέων

October 22, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Λόγοι και λύσεις για τη διαρροή του υδραυλικού εμβόλου σφυριών διακοπτών εκσκαφέων

Όταν το υδραυλικό έμβολο σφυριών διακοπτών εκσκαφέων διαρρέει, η πίεση κυλίνδρων θα είναι χαμηλή, και έχει επιπτώσεις στην κανονική χρήση του υδραυλικού σφυριού διακοπτών εκσκαφέων. Ο λόγος για τη διαρροή του υδραυλικού εμβόλου διακοπτών και της λύσης θα εισαχθεί κατωτέρω.

 

υδραυλικό σφυρί διακοπτών εκσκαφέων

 

Η δυνατότητα να ταλαντευθεί ο στροφαλοφόρος άξονας χωρίς αποσυμπίεση δείχνει ότι ο κύλινδρος διαρρέει σοβαρά. Επιπλέον, όταν είναι αναμμένη η μηχανή diesel, εάν ο κύλινδρος διαρρέει, ο ήχος διαρροής μπορεί να ακουστεί στο λιμένα υλικών πληρώσεως πετρελαίου, και θα υπάρξει καπνός που βγαίνει εδώ,

Εάν η διαρροή αέρα δεν είναι σοβαρή, εγχύσετε ένα πετρέλαιο μηχανών μικρού ποσού στον κύλινδρο στην τρύπα εγχυτήρων, ο ήχος της διαρροής αέρα θα μειωθεί σημαντικά, και η δύναμη συμπίεσης θα βελτιωθεί σημαντικά. Εάν η δύναμη συμπίεσης κυλίνδρων μιας μηχανής diesel είναι ανεπαρκής και τα συμπτώματα συναντούν τα ανωτέρω χαρακτηριστικά, μπορεί να κριθεί ότι το έμβολο διαρρέει.

 

υδραυλικό σφυρί διακοπτών εκσκαφέων

 

Η ανεπαρκής ελαστική δύναμη του δαχτυλιδιού εμβόλων, της ευθυγράμμισης δαχτυλιδιών εμβόλων, του υπερβολικού ανοίγματος ή της δευτερεύουσας εκκαθάρισης του δαχτυλιδιού εμβόλων, της υπερβολικής ένδυσης του δαχτυλιδιού εμβόλων ή του σκάφους της γραμμής κυλίνδρων, κ.λπ. θα αναγκάσει το έμβολο για να διαρρεύσει. Μετά από να ανακαλύψει την αιτία, λάβετε τα αντίστοιχα μέτρα, συμπεριλαμβανομένης της αντικατάστασης των χαλασμένων ή αναρμόδιων μερών, της επανατοποθέτησης και της διόρθωσης του υδραυλικού σφυριού διακοπτών εκσκαφέων, κ.λπ.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Tang
Τηλ.: : 86-18922117251
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)