Να στείλετε μήνυμα

Πώς να σώσει τα καύσιμα για τους εκσκαφείς

October 31, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να σώσει τα καύσιμα για τους εκσκαφείς

Πώς να σώσει τα καύσιμα για τους εκσκαφείς

Αντιμέτωπα με την τρέχουσα μείωση στη βιομηχανία μηχανημάτων κατασκευής, με την αύξηση στις τιμές καυσίμων, τα περιθώρια κέρδους για τους χειριστές εκσκαφέων έχουν γίνει μικρότερα και μικρότερα. Η κατανάλωση καυσίμων εκσκαφέων είναι τόσο τεράστια, μπορεί ακόμη και να ειπωθεί ότι η τιμή του πετρελαίου έχει σοβαρές επιπτώσεις στο εισόδημα των οδηγών εκσκαφέων σε κάποιο βαθμό. Έτσι, πώς να σώσει τα καύσιμα χωρίς μείωση της αποδοτικότητας εργασίας και της ζωής υπηρεσιών του εκσκαφέα είναι ένα καυτό θέμα στη βιομηχανία μηχανημάτων κατασκευής.
Γνωρίζουμε καλά τους πόνους όλων των οδηγών βιομηχανίας εκσκαφέων, και συλλέξαμε μερικές άκρες στη fuel-saving λειτουργία των εκσκαφέων, και τις συντάξαμε ειδικά στα άρθρα, που ελπίζουν να παρέχουμε κάποια βοήθεια στους φίλους μας.

Γνωρίζουμε καλά τις δυσκολίες όλων των οδηγών στη βιομηχανία μηχανημάτων κατασκευής, και συλλέξαμε μερικές άκρες στη fuel-saving λειτουργία των εκσκαφέων, και τις συντάξαμε ειδικά στα άρθρα, που ελπίζουν να παρέχουμε κάποια βοήθεια στους φίλους μας.

εκσκαφέας για την πώληση 9,44

 

1. Υψηλού επιπέδου σκάψιμο

Στη λειτουργία, επιλέξτε αρχικά το μέρος με μια υψηλότερη θέση ανασκαφής, και πηγαίνετε έπειτα στο μέρος με μια χαμηλότερη θέση ανασκαφής. Έναντι της άμεσης χαμηλού επιπέδου ανασκαφής, το κύκλος ζωών μπορεί να κοντύνουν από για 12% και η κατανάλωση καυσίμων μπορεί να αυξηθεί από για 8%.

 

2. Σειρά ανασκαφής ραβδιών κάδων

Όταν ο κύλινδρος κάδων και η συνδέοντας ράβδος, ο επικεφαλής κύλινδρος ράβδων και η επικεφαλής ράβδος είναι όλοι σε 90°, η δύναμη του κυλίνδρου για να ωθήσει τον εκσκαφέα *5655. Για την ανασκαφή στο φυσικό έδαφος, η γωνία πατωμάτων του κάδου ή ο σκαριφιστήρας πρέπει να είναι κρατημένο σε περίπου 30°, και η ράβδος κάδων πρέπει να αποσυθεί. Όταν το ραβδί είναι στενό στην κατακόρυφο, η δύναμη *5655 ραβδιών μπορεί να αντέξει περισσότερο φορτίο. Επειδή η δύναμη σκαψίματος του ραβδιού είναι η μικρότερη όταν η λειτουργώντας σειρά του ραβδιού είναι 5655, η δυσκολία αυξάνεται. Επομένως, στην αρχή του σκαψίματος, μην επεκτείνετε το ραβδί στη λειτουργώντας σειρά 5655. Η επίδραση είναι καλύτερη να αρχίσει από για 80%.

 

3. Αποφύγετε τη μηχανή

Όταν η μηχανή τεμπελιάζει, θα υπάρξει επίσης πετρέλαιο στην υδραυλική αντλία που θα ανακυκλώσει και θα καταναλώσει τα καύσιμα. Υποθέτοντας που 1 ώρα από ημέρα και 10 ώρες τεμπελιάζει, κατόπιν, εάν να τεμπελιάσει μπορεί να αποφευχθεί, περίπου 230 λίτρα των καυσίμων μπορούν να είναι κάθε χρόνο, έτσι στο στάδιο της καθημερινής φόρτωσης ή η λειτουργία, όταν σταματούν για πολύ καιρό το όχημα στη μέση, προσπαθεί «να μην περιμένει» με τη μη απασχόλησης ταχύτητα.

 

4. Αποφύγετε το βαρύ φορτίο και την πτώση πίεσης

Όταν η ανασκαμμένη άμμος ή η πέτρα υπερφορτώνεται, ο εκσκαφέας θα περιέλθει σε ένα καταθλιπτικό κράτος. Υποθέτοντας ότι 6 λεπτά από τη 10ωρη περίοδο 1 ημέρας είναι ο τρόπος μείωσης πίεσης, κατόπιν, εάν η μείωση πίεσης μπορεί να αποφευχθεί, περίπου 840 λίτρα του diesel μπορούν να είναι κάθε χρόνο. Η λειτουργία πίεση-ανακούφισης όχι μόνο καταναλώνει το πετρέλαιο, αλλά και καταναλώνει τη μηχανή.

 

5. Μειώστε τη να περιβάλει γωνία

Η μείωση αιωρείται τη γωνία κατά τη φόρτωση του φορτηγού απορρίψεων μπορεί να κοντύνει τον κύκλο εργασίας, και να αυξήσει τον όγκο εργασίας μέσα στο χρόνο μονάδων, ο οποίος αυξάνει φυσικά τη αποδοτικότητα καυσίμου.

 

6. Υψηλής ποιότητας εξαρτήματα και συνδέσεις χρήσης

Οι υψηλής ποιότητας συνδέσεις εκσκαφέων και τα εξαρτήματα εκσκαφέων μπορούν όχι μόνο να βελτιώσουν την αποδοτικότητα εργασίας, αλλά και να μειώσουν την περιττή κατανάλωση καυσίμων, με αυτόν τον τρόπο μειώνοντας την κατανάλωση καυσίμων του εκσκαφέα κατά τη λειτουργία.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Tang
Τηλ.: : 86-18922117251
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)