Να στείλετε μήνυμα

Γιατί δεν είναι ο σκληρός κάδος εκσκαφέων σας ανθεκτικός;

May 11, 2023

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιατί δεν είναι ο σκληρός κάδος εκσκαφέων σας ανθεκτικός;

Ο σκληρός κάδος εκσκαφέων είναι το σημαντικότερο λειτουργώντας όπλο του εκσκαφέα, και δεν μπορεί να χωριστεί από τον σε διάφορες διαδικασίες ανασκαφής. Εντούτοις, στην πραγματική διαδικασία εργασίας, υπάρχουν πολλοί οδηγοί εκσκαφέων που έχουν τις ανώμαλες λειτουργούσες συμπεριφορές, οι οποίες κονταίνουν τη ζωή υπηρεσιών του εκσκαφέα. Έτσι ποιες διαδικασίες θα προκαλέσουν τη μεγάλη ζημία στο σκληρό κάδο εκσκαφέων; Και τι θα έπρεπε να πληρωθεί η προσοχή σε λειτουργία;

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιατί δεν είναι ο σκληρός κάδος εκσκαφέων σας ανθεκτικός;  0

 

  1. Μην χρησιμοποιήστε έναν εκσκαφέα που ο σκληρός μοχλός bucketto ανοίγει το αντικείμενο

Ο πρώτος απαγόρευσε τη λειτουργία: σκάψιμο με έναν σκληρό κάδο εκσκαφέων για να ανοίξει τα αντικείμενα. Όταν το πίσω μέρος του κάδου χτυπά το βράχο, λόγω της αρχής της δύναμης, η πίεση εφαρμόζεται στα δόντια κάδων, έτσι ώστε ο κάδος και τα δόντια κάδων θα βλαφθούν συγχρόνως.

Η σωστή μέθοδος λειτουργίας πρέπει να είναι να χρησιμοποιηθεί ο κάδος και ο βραχίονας για να διενεργήσουν τη λειτουργία ανασκαφής από κοινού. Όταν μια μεγάλη πίεση παράγεται, η βαλβίδα ασφάλειας του υδραυλικού συστήματος θα ρυθμίσει αυτόματα τη δύναμη σε μια κατάλληλη σειρά.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιατί δεν είναι ο σκληρός κάδος εκσκαφέων σας ανθεκτικός;  1

 

  1. Είναι απαγορευμένο για να χρησιμοποιήσει τις διαδικασίες βράχου μιας εκσκαφέων σκληρής bucketto πτώσης και αντίκτυπου

Η δεύτερη απαγορευμένη λειτουργία είναι: χρησιμοποιήστε τη δύναμη που παράγεται με την πτώση του σκληρού κάδου εκσκαφέων το βράχο από τον αντίκτυπο. Προκαλεί τη ζημία και ραγίζει ακόμη και κατά συνέπεια.

Τέτοια λειτουργία θα μειώσει τη ζωή ενός σκληρού κάδου εκσκαφέων από για ένα τέταρτο έναντι της κανονικής λειτουργίας.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιατί δεν είναι ο σκληρός κάδος εκσκαφέων σας ανθεκτικός;  2

 

  1. Είναι απαγορευμένο για να περιστραφεί την άτρακτο για να χτυπήσει τα αντικείμενα με την αδράνεια

Η τρίτον απαγορευμένη συμπεριφορά λειτουργίας είναι: χρησιμοποιώντας την αδράνεια που παράγεται από την περιστροφή της ατράκτου για να χτυπήσει και να κινήσει το αντικείμενο από τον πλευρικό τοίχο του κάδου. Μια τέτοια λειτουργία θα επιταχύνει την ένδυση του πλευρικού τοίχου του σκληρού κάδου εκσκαφέων και θα μειώσει τη ζωή του κάδου. Συγχρόνως, το σκέλος του εκσκαφέα υπόκειται επίσης σε ένα τεράστιο φορτίο, έχοντας σοβαρές επιπτώσεις στη ζωή υπηρεσιών του εκσκαφέα.

Ακόμα κι αν τα δόντια κάδων δεν παρεμβάλλονται στο χώμα, η λειτουργία αντίκτυπου δεν μπορεί να εκτελεσθεί. Τα δόντια κάδων είναι εύκολο να χτυπηθούν τα σκληρά αντικείμενα και να παραγάγουν τη δύναμη, η οποία θα προκαλέσει την κάμπτοντας παραμόρφωση του μεγάλου και των ελαφριών όπλων του εκσκαφέα, με αυτόν τον τρόπο έχοντας επιπτώσεις στη ζωή υπηρεσιών του εκσκαφέα.

 

Τα ανωτέρω είναι μερικές κοινές λανθασμένες διαδικασίες που βλάπτουν τον κάδο. Ελπίζω ότι μπορείτε να τους αποφύγετε στην εργασία σας.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Tang
Τηλ.: : 86-18922117251
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)