Να στείλετε μήνυμα

Τι να κάνει εάν ο κάδος εκσκαφέων ΕΚ ζεσταίνεται

May 6, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι να κάνει εάν ο κάδος εκσκαφέων ΕΚ ζεσταίνεται

Στο στάδιο της χρησιμοποίησης του κάδου εκσκαφέων ΕΚ, λόγω της μακροπρόθεσμης χρήσης, προκάλεσε τελικά τη θερμότητα, έτσι τι θα έπρεπε να κάνουμε σε αυτήν την κατάσταση; Έπειτα, τα μηχανήματα Huitong θα εξηγήσουν σε σας τι να κάνει εάν ο κάδος εκσκαφέων ΕΚ γίνει καυτός.

 

Κάδος εκσκαφέων ΕΚ

 

1. Ο όγκος της δεξαμενής καυσίμων είναι πάρα πολύ μικρός, η περιοχή ακτινοβολίας δεν είναι αρκετή, ο εξοπλισμός ψύξης δί ελαίου δεν εγκαθίσταται, ή ο δροσίζοντας εξοπλισμός έχει την πάρα πολύ μικρή ικανότητα.

2. Σύμφωνα με τη δυνατότητα επιλογής του γρήγορος-μπροστινού ποσοτικού συστήματος αντλιών, η μεγαλύτερη μέρος της ροής περιορίζεται στην υπερχείλιση και τον πυρετό βαλβίδων υψηλής ασφάλειας κατά τη διάρκεια της εργασίας.

 

Κάδος εκσκαφέων ΕΚ

 

3. Το κύκλωμα εκφόρτωσης στο σύστημα είναι ελαττωματικό ή η αντλία δεν μπορεί να ξεφορτωθεί επειδή το κύκλωμα εκφόρτωσης δεν είναι έθεσε για να σταματήσει. Όλες οι υπερχειλίσεις αντλιών ροής κάτω από την υψηλή πίεση, ξεχειλίζω με την απώλεια και τη θερμότητα, που προκαλούν τη θέρμανση πετρελαίου.

4. Οι κάμψεις σωλήνων για πάρα πολύ καιρό, πάρα πολύ, τοπική απώλεια πίεσης και απώλεια πίεσης.

 

Κάδος εκσκαφέων ΕΚ

 

5. Η συστατική ακρίβεια δεν είναι αρκετή, η ποιότητα συνελεύσεων είναι κακή, και η μηχανική απώλεια τριβής μεταξύ των σχετικών μετακινήσεων είναι μεγάλη.

6. Μέρος του χάσματος ζευγαρώματος είναι πάρα πολύ μικρό, ή το χάσμα είναι πάρα πολύ μεγάλες μεταγενέστερη χρήση και ένδυση, μια διαρροή μεγάλου ποσού, με συνέπεια τις απώλειες ενός μεγάλου ποσού, όπως η μείωση της ογκομετρικής αποδοτικότητας της αντλίας και της γρήγορης θέρμανσης.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Tang
Τηλ.: : 86-18922117251
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)