Να στείλετε μήνυμα

Αυτό που είναι οι υποδιαιρέσεις της digger στολής πυροσβέστη νυκτερινής φυλακής

March 9, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αυτό που είναι οι υποδιαιρέσεις της digger στολής πυροσβέστη νυκτερινής φυλακής

Digger στολή πυροσβέστη νυκτερινής φυλακής για τον εκσκαφέα, επίσης γνωστή ως γρήγορη σύζευξη, αγγλικός γρήγορος συζευκτήρας λέξης μεταφράσεων. Οι μετασχηματιστείς συνδετήρες για τους εκσκαφείς μπορούν γρήγορα να εγκαταστήσουν τα διάφορα εξαρτήματα διαμόρφωσης στον εκσκαφέα, όπως οι κάδοι, οι σκαριφιστήρες, οι διακόπτες, οι υδραυλικές ψαλίδες, οι αρπαγές κούτσουρων, οι αρπαγές πετρών, κ.λπ., οι οποίοι μπορούν να επεκτείνουν το πεδίο των εκσκαφέων, εκτός από το χρόνο, και να βελτιώσουν την αποδοτικότητα εργασίας.

digger στολή πυροσβέστη νυκτερινής φυλακής

1. Ταξινόμηση της digger στολής πυροσβέστη νυκτερινής φυλακής

 

Οι Digger γρήγορες ενώσεις εμποδίου διαιρούνται σε μηχανικούς και υδραυλικούς τύπους.

 

digger στολή πυροσβέστη νυκτερινής φυλακής

 

2. Συνοπτική εισαγωγή της digger στολής πυροσβέστη νυκτερινής φυλακής

 

(1) χρησιμοποιήστε τα υψηλής αντοχής υλικά, χρήσεις της Νότιας Κορέας 20M υψηλής αντοχής επιτροπές, και η Κίνα χρησιμοποιεί τις επιτροπές Q345B

 

(2) κατάλληλος για τα διάφορα πρότυπα 4-50 τόνων

 

(3) χρησιμοποιήστε τη συσκευή ασφάλειας της υδραυλικής βαλβίδας αντεπιστροφής ελέγχου για να εξασφαλίσετε ασφάλεια

 

(4) τα μέρη διαμόρφωσης του εκσκαφέα μπορούν να αντικατασταθούν χωρίς τροποποίηση και χωρίς αποσύνθεση της καρφίτσας, έτσι η εγκατάσταση είναι γρήγορη και η αποδοτικότητα εργασίας μπορεί να βελτιωθεί πολύ.

 

digger στολή πυροσβέστη νυκτερινής φυλακής

 

3.Working αρχή της υδραυλικής γρήγορης ένωσης εμποδίου

 

Η υδραυλική digger γρήγορη ένωση εμποδίου χρησιμοποιείται κυρίως για να καθορίσει και να απελευθερώσει τις καρφίτσες 1 και 2 από τη δράση του κυλίνδρου.

 

Όταν τα λειτουργώντας μέρη πρέπει να αντικατασταθούν, ο κύλινδρος πετρελαίου αποσύρεται, οι κινήσεις σφιγκτηρών γάντζων από τη θέση 1 στη θέση 2, και η μετασχηματιστής σύζευξη είναι χωρισμένη και αντικατεστημένη με άλλα λειτουργώντας μέρη. Αφότου ευθυγραμμίζεται ο σφιγκτήρας γάντζων με την καρφίτσα, τον κύλινδρο ανοίγουν πάλι, οι γάντζος-διαμορφωμένες πιέζοντας κινήσεις φραγμών από τη θέση 2 στη θέση 1 για να κλειδώσει την καρφίτσα της λειτουργώντας συναρμολόγησης. Φυσικά, εκτός από αυτό, το εξωτερικές κύκλωμα πετρελαίου και η βαλβίδα σωληνοειδών λειτουργούν συγχρόνως.

 

digger στολή πυροσβέστη νυκτερινής φυλακής

 

4.The αρχή εργασίας των μηχανικών digger γρήγορων ενώσεων εμποδίου

 

Υπάρχουν κυρίως δύο τύποι μηχανικών μετασχηματιστών συζεύξεων που παράγονται από τους εσωτερικούς κατασκευαστές, έναν τύπο καρφιτσών και έναν τύπο βιδών.

 

Πάρτε τον τύπο βουλωμάτων για παράδειγμα. Όταν πρέπει να αντικαταστήσετε τα λειτουργώντας μέρη, βγάλτε αρχικά την κάρτα σφηνών και χτυπήστε την τ-διαμορφωμένη πόρπη μέσα. (Η τ-διαμορφωμένη πόρπη μπορεί ομαλά να οδηγήσει το κόκκινο μέρος του φραγμού Τύπου που ανακυκλώνει, όπου οι απαιτήσεις συγκόλλησης είναι σχετικά υψηλές. , Η ράγα φωτογραφικών διαφανειών δεν είναι ενωμένη στενά και επίπεδο, και εάν δεν είναι γυαλισμένη καθαρά, είναι δύσκολο για το κόκκινο μέρος να πιεστεί ο φραγμός ομαλά.) Η μετασχηματιστής ένωση είναι χωρισμένη από τον κάδο. Όταν τα απαραίτητα λειτουργώντας μέρη αλλάζουν, η τ-διαμορφωμένη πόρπη τραβιέται πίσω, και η wedge-shaped κάρτα παρεμβάλλεται στην τ-διαμορφωμένη πόρπη που κλειδώνει.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Tang
Τηλ.: : 86-18922117251
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)