Να στείλετε μήνυμα

Υδραυλικές παρανοήσεις διακοπτών σφυριών για τη λειτουργία (2)

April 6, 2023

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Υδραυλικές παρανοήσεις διακοπτών σφυριών για τη λειτουργία (2)
  1. Η καλύτερη υδραυλική θερμοκρασία πετρελαίου όταν λειτουργεί ο υδραυλικός διακόπτης σφυριών είναι 50-60 βαθμοί, και η μέγιστη θερμοκρασία δεν πρέπει να υπερβεί 80 βαθμούς. Διαφορετικά, το φορτίο στον υδραυλικό διακόπτη πρέπει να μειωθεί.

 

  1. Το λειτουργώντας μέσο που χρησιμοποιείται από τον υδραυλικό διακόπτη μπορεί συνήθως να είναι σύμφωνο με τα ορυκτέλαια που χρησιμοποιούνται στο υδραυλικό σύστημα της κύριας μηχανής. Συστήνεται να χρησιμοποιηθεί ενάντιες στη φθορά υδραυλικές περιοχές πετρελαίου yb-N46 ή yb-N68 γενικά, και yc-N46 ή yc-N68 το χαμηλής θερμοκρασίας υδραυλικό πετρέλαιο στις κρύες περιοχές. Η υδραυλική ακρίβεια διήθησης πετρελαίου είναι περισσότερο από 50μm.

 

  1. Το νέο και επισκευασμένο υδραυλικό σφυρί breakermust γεμίζουν με το άζωτο πάλι όταν χρησιμοποιούνται, και η πίεση είναι 2,5, ±0.5MPa.

 

  1. Το χάσμα μεταξύ της κνήμης της ράβδου τρυπανιών και του μανικιού οδηγών του κυλίνδρου πρέπει να λαδωθεί με το ασβέστιο-βασισμένο στο λίπος ή ασβέστιο-βασισμένο στο το στο σύνθετο λίπος, και το πρέπει να γεμίσουν μιά φορά ανά βάρδια.

 

  1. Δεν επιτρέπεται για να χρησιμοποιήσει τον υδραυλικό διακόπτη σφυριών ως λοστό για να αποφύγει τη ράβδο τρυπανιών. Μην χρησιμοποιήστε το πιάτο φρουράς του σπάζοντας σφυριού ως εργαλείο για τα βαριά αντικείμενα. Δεδομένου ότι οι backhoe φορτωτές είναι κυρίως μικρές μηχανές, είναι ελαφριές σε βάρος. Εάν το χρησιμοποιήσετε για να ωθήσετε τα βαριά αντικείμενα, το σπάζοντας σφυρί θα βλαφθεί στο μικρότερο, και ο βραχίονας της κύριας μηχανής θα σπάσει εάν είναι βαρύ. , και ακόμη και ένας οικοδεσπότης ανατρέπει το ατύχημα.
  2.  

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Υδραυλικές παρανοήσεις διακοπτών σφυριών για τη λειτουργία (2)  0

 

  1. Όταν βρίσκεται σε λειτουργία, ο υδραυλικός διακόπτης και η ράβδος ινών πρέπει να είναι κάθετοι στην επιφάνεια εργασίας, και η αρχή είναι ότι καμία ακτινωτή δύναμη δεν παράγεται.

 

  1. Όταν ο υδραυλικός διακόπτης λειτουργεί, η ράβδος τρυπανιών πρέπει να πιεστεί στο βράχο πρώτα, και το σπάζοντας σφυρί πρέπει να διατηρηθεί αφότου διατηρείται μια ορισμένη πίεση. Δεν επιτρέπεται για να αρχίσει στο ανασταλμένο κράτος.

 

  1. Κατά εκτέλεση της συντριβής τη διαδικασίες, δεν χρησιμοποιούν τη ράβδο τρυπανιών με το τίναγμα της, διαφορετικά τα μπουλόνια κύριων σωμάτων και η ράβδος τρυπανιών μπορούν να σπάσουν μην αφήστε την πτώση διακοπτών γρήγορα ή μην χτυπήστε τις σκληρές πέτρες σκληρές, οι οποίες θα προκαλέσουν τη ζημία λόγω του υπερβολικού αντίκτυπου. Ζημία στο διακόπτη ή τον οικοδεσπότη.

 

  1. Όταν το αντικείμενο που συντρίβεται σπάσει ή αρχίσει να ραγίζει, τον αντίκτυπο του θραυστήρα πρέπει να σταματήσουν αμέσως για να αποφεύγει την επιβλαβή «απεργία αέρα». Ο συνεχής άσκοπος αντίκτυπος θα προκαλέσει τη ζημία στον πρόδρομο του διακόπτη και της χαλάρωσης των μπουλονιών κύριων σωμάτων, και σε βαριές περιπτώσεις, η ίδια η κύρια μηχανή μπορεί να τραυματιστεί.

 

  1. Εάν εξαντλούνταν τα υδραυλικά breakeris σφυριών που σταματιούνται για πολύ καιρό, το άζωτο, και σφραγιζόταν ο κολπίσκος και η έξοδος πετρελαίου. Μην το αποθηκεύστε σε υψηλής θερμοκρασίας ή κάτω από -20 βαθμούς.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Υδραυλικές παρανοήσεις διακοπτών σφυριών για τη λειτουργία (2)  1

 

Η τεχνολογία συντριβής εκσκαφέων είναι μια ικανότητα που κάθε χειριστής πρέπει να κατέχει. Κάτω από την προϋπόθεση της σωστής λειτουργίας του υδραυλικού διακόπτη σφυριών, μπορεί όχι μόνο να βελτιώσει την αποδοτικότητα εργασίας του διακόπτη, αλλά και να παρατείνει τη ζωή υπηρεσιών του.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Tang
Τηλ.: : 86-18922117251
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)