Να στείλετε μήνυμα

Ο οδηγός σωρών εκσκαφέων λύνει εύκολα την οικοδόμηση ιδρύματος

April 7, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο οδηγός σωρών εκσκαφέων λύνει εύκολα την οικοδόμηση ιδρύματος

Αντιμέτωπη με το μεγάλο αριθμό μεταναστών στις πόλεις σήμερα, η ενοικίαση έχει γίνει ένας βραχίονας. Η ενοικίαση είναι μια σοφή επιλογή για τους μετανάστες. Τόσοι πολλοί άνθρωποι θέλουν τώρα να κατεδαφίσουν και επανοικοδόμηση για να ανταποκριθούν στα πρότυπα της κατοικίας ενοικίου. Στην πραγματικότητα, είναι όχι μόνο αυτό. Πολλοί άνθρωποι χτίζουν επίσης τα σπίτια στα hometowns τους. Στην πραγματικότητα, ο καθένας αντιμετωπίζει τις ίδιες δυσκολίες. Κατόπιν το πρόβλημα των θεμελίων. Επειδή η δομή του σπιτιού είναι στενά συνδεδεμένη στο βάθος του ιδρύματος, τι θα έπρεπε να κάνουμε; Αλλά για την οικοδόμηση ιδρύματος, ο οδηγός σωρών εκσκαφέων είναι εύκολο να λυθεί.

 

οδηγός σωρών εκσκαφέων

 

Όσον αφορά το πρόβλημα των δύσκολων θεμελίων, πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι θα έχουν τέτοια εμπειρία και να έχει επίσης τα προβλήματα με τέτοια πράγματα. Χτίζουμε ένα σπίτι από μας, εκτός από τα επαγγελματικά σχέδια σχεδίου, πρέπει να στηριχθούμε στους επαγγελματικούς κυρίους, και το ίδρυμα είναι ο σοβαρός παράγοντας στον καθορισμό ότι το ύψος ενός κτηρίου είναι επειδή εάν το ίδρυμα δεν είναι αρκετά βαθύ, κατόπιν η σταθερότητα του σπιτιού θα είναι φτωχή, και ο βαθμός του κτηρίου δεν μπορεί να είναι πάρα πολύ υψηλός, έτσι η διάφορη αντίσταση πίεσης πρέπει να είναι σχετικά φτωχή. Ρίξτε μια ματιά σήμερα. Αυτό που είναι το μαγικό του οδηγού σωρών εκσκαφέων που μπορεί να κάνει το ίδρυμα χωρίς δυσκολία! Όλοι ξέρουμε ότι το ίδρυμα ανασκάπτεται προς τα κάτω. Εάν η χειρωνακτική ανασκαφή χρησιμοποιείται, η αποδοτικότητα είναι ένα πρόβλημα. Επιπλέον, τα υπόγεια νερά μερικές φορές έξω σε ένα ορισμένο βάθος, το οποίο αυξάνει τη δυσκολία της χειρωνακτικής ανασκαφής, τόσο η χειρωνακτική ανασκαφή δεν πραγματοποιείται.

 

οδηγός σωρών εκσκαφέων

 

Ειδικά για τα βαθιά θεμέλια, πολλές μεγάλες ομάδες εφαρμοσμένης μηχανικής χρησιμοποιούν τον οδηγό σωρών εκσκαφέων που βοηθά. Μπορούν να σκάψουν το ίδρυμα τακτοποιημένα χωρίς να πάνε κάτω, και για τη χειρωνακτική ανασκαφή, η αποδοτικότητα είναι πραγματικά γρήγορη! Σήμερα, είναι όχι μόνο η οικοδόμηση των μόνος-χτισμένων κτηρίων αλλά και η οικοδόμηση της ακίνητης περιουσίας, είναι όλο με τη βοήθεια των μεγάλων μηχανημάτων, έτσι ο οδηγός σωρών εκσκαφέων είναι εύκολο να λυθεί.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Tang
Τηλ.: : 86-18922117251
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)