Να στείλετε μήνυμα

Ο μακρύς κατασκευαστής βραχιόνων εκσκαφέων υπενθυμίζει σε σας για να δώσει προσοχή σε αυτήν την λειτουργία

July 29, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο μακρύς κατασκευαστής βραχιόνων εκσκαφέων υπενθυμίζει σε σας για να δώσει προσοχή σε αυτήν την λειτουργία

Πολλές φορές, έχουμε αντιμετωπίσει την κατάσταση να αναλάβουμε την εργασία του προηγούμενου προσώπου. Όταν εισάγουμε μια νέα θέση, όταν ανταλλάσσουμε τις ώρες απασχόλησης με άλλες, αυτές μας απαιτούν για να καταλάβουν τις λεπτομέρειες κατά την παράδοση, διαφορετικά η μηχανή εργασίας που ήταν μόνο πότε ανακαλύψαμε ότι υπήρξε ένα πρόβλημα, έτσι έπρεπε να πάρουμε την ευθύνη οι ίδιοι. Εάν η τιμή δεν είναι τόσο ακριβή, είναι αποδεκτό, αλλά εάν η τιμή είναι σχετικά υψηλή, θα κοστίσει εκατοντάδες χιλιάδες ή εκατομμύρια, όπως οι εκσκαφείς. Είναι ακριβώς ότι η ζημία σε ένα μικρό μέρος είναι ήδη φοβερή. Εάν είναι ένα μεγάλο μέρος της ζημίας, θα είναι πιό υπερβάλλον, έτσι πρέπει να ανακαλύψουμε εάν η ζημία προκλήθηκε από μας. Πώς μπορούμε να είμαστε βέβαιοι; Κατόπιν πρέπει να δώσουμε προσοχή σε διάφορες πτυχές της εργασίας κατά το παράδοση. Ο μακρύς κατασκευαστής βραχιόνων εκσκαφέων λέει για να δώσει την προσοχή κατά κάνοντας αυτήν την δράση.

 

μακρύς κατασκευαστής βραχιόνων εκσκαφέων

 

Έτσι ποιες πτυχές της εργασίας θα έπρεπε να πληρώσουμε στην προσοχή κατά την παράδοση; Έπειτα, η βαριά βιομηχανία Huitong, ο μακρύς κατασκευαστής βραχιόνων εκσκαφέων, θα έρθει να μιλήσει με σας.

Δεδομένου ότι είναι μια παράδοση του εκσκαφέα, είναι φυσικά απαραίτητο να ρωτήσει για τη θέση συντήρησης του εκσκαφέα κατά αναλαμβάνοντας, όπως όταν θα αντικατασταθεί το στοιχείο φίλτρων ολόκληρου του αυτοκινήτου, όταν τα προϊόντα πετρελαίου ολόκληρου του αυτοκινήτου θα είναι αντικατεστημένος, όταν θα αντικατασταθεί το ψυκτικό μέσο, κ.λπ. ψάξτε τα στοιχεία συντήρησης στο αυτοκίνητο. Πρόγραμμα συντήρησης. Εάν δεν υπάρχει κανένας χρόνος να ρωτήσει κατά τη διάρκεια της παράδοσης, μπορείτε να κάνετε την επιθεώρησή σας εάν οι όροι επιτρέπουν.

 

μακρύς κατασκευαστής βραχιόνων εκσκαφέων

 

Ξέρτε εάν υπάρχουν οποιεσδήποτε ειδικές περιστάσεις που πρέπει να δοθούν προσοχή στο εργοτάξιο οικοδομής, ή όπου η ειδική προσοχή πρέπει να πληρωθεί στον εκσκαφέα. Είναι δυνατό να αντιμετωπιστούν μερικά εργοτάξια οικοδομής με τους ειδικούς όρους κατασκευής, όπως πολλοί σωλήνες και καλώδια που κρύβονται υπόγεια. Τα ανωτέρω είναι τα σημεία ότι ο μακρύς κατασκευαστής βραχιόνων εκσκαφέων σκέφτεται την ανάγκη να δώσει προσοχή κατά αναλαμβάνοντας την εργασία του εκσκαφέα. Μπορείτε να μάθετε από το.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Tang
Τηλ.: : 86-18922117251
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)