Να στείλετε μήνυμα

Συγχαρητήρια στην παράδοση του πρώτου τηλεκατευθυνόμενου υδραυλικού εκσκαφέα της Κίνας

December 4, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Συγχαρητήρια στην παράδοση του πρώτου τηλεκατευθυνόμενου υδραυλικού εκσκαφέα της Κίνας

Τηλεκατευθυνόμενος υδραυλικός εκσκαφέας μεγάλος-χωρητικότητας της Κίνας ο πρώτος για μεταλλεία-XCMG τον ευφυή υδραυλικό εκσκαφέα XE950DA παραδόθηκε επιτυχώς.

Με την ανάπτυξη και την αυξανόμενη δημοτικότητα της τεχνολογίας 5G, από την τρέλα των τηλεκατευθυνόμενων αυτοκινήτων στους τρέχοντες τηλεκατευθυνόμενους εκσκαφείς, αυτή η τηλεκατευθυνόμενη τάση έχει φυσήξει από το δρόμο στην περιοχή μεταλλείας.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Συγχαρητήρια στην παράδοση του πρώτου τηλεκατευθυνόμενου υδραυλικού εκσκαφέα της Κίνας  0

 

Στο ορυχείο, δεν υπάρχει κανένας στο αμάξι εκσκαφέων, αλλά ο βραχίονας κάδων, η αντιολισθητική αλυσίδα, κ.λπ. λειτουργούν από μόνος μου. Οι μετακινήσεις είναι ρευστές και ρέοντας, στις οποίες όλοι στηρίζονται στην εμφάνιση των ευφυών υδραυλικών εκσκαφέων.

Το XCMG XE950DA παραδοθε'ν αυτή τη φορά υιοθετεί την εμπορική λύση δικτύωσης 5G+MEC και τη μακρινή σε απευθείας σύνδεση τεχνολογία κατασκευής για να επιτύχει την απεριόριστη μακρινή οδηγώντας λειτουργία απόστασης στο περιβάλλον 4G/5G, μειώνοντας πολύ τις δαπάνες παραγωγής.

Συγχρόνως, το προϊόν προσθέτει pre-warning ασφάλειας τις λειτουργίες όπως ο προσδιορισμός προσωπικού και ο συναγερμός, έλεγχος στάσης εκσκαφέων, εγγμένος πλήρως την ασφάλεια του περιβαλλόντων προσωπικού και του εξοπλισμού κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Συγχαρητήρια στην παράδοση του πρώτου τηλεκατευθυνόμενου υδραυλικού εκσκαφέα της Κίνας  1

 

Η ένας-βασική αυτόματη λειτουργία φόρτωσης κάνει τον ενιαίος-κάδο σκάβοντας και φορτώνοντας κύκλος αυτού του προϊόντος μέσα στη δεκαετία του '20, το οποίο εξασφαλίζει την αποδοτικότητα παραγωγής για τη μακρινή σε απευθείας σύνδεση κατασκευή των πελατών. Πραγματικά μετασχηματίστε την τηλεκατευθυνόμενη οδηγώντας τεχνολογία ορυχείων στην πραγματική παραγωγικότητα. Αυτή τη στιγμή, αυτός ο εκσκαφέας μεταλλείας έχει χρησιμοποιηθεί πλήρως στις περιοχές μεταλλείας χρηστών.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Συγχαρητήρια στην παράδοση του πρώτου τηλεκατευθυνόμενου υδραυλικού εκσκαφέα της Κίνας  2

 

Η εμφάνιση της τηλεκατευθυνόμενης τεχνολογίας εκσκαφέων έχει βελτιώσει πολύ την αποδοτικότητα της κατασκευής και των μειωμένων δαπανών παραγωγής. Εάν είναι ένα υψηλού κινδύνου περιβάλλον κατασκευής ή μια περιοχή βοήθειας στην καταστροφή, οι ευφυείς τηλεκατευθυνόμενοι εκσκαφείς Sany μπορούν να αντικαταστήσουν την ανθρώπινη εργασία και να μειώσουν τα θύματα. Σε αυτό το στάδιο, τα διάφοροι τυποποιημένοι όπλα και οι κάδοι χρησιμοποιούνται στα πρότυπα που προωθούνται αυτή τη φορά. Θεωρείται ότι θα ισχύσουν σε όλα τα είδη τροποποιημένων εκτεταμένων όπλων στο κοντινό μέλλον, που φέρνουν τη βιομηχανία εκσκαφέων μας σε ένα νέο στάδιο ανάπτυξης.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Tang
Τηλ.: : 86-18922117251
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)