Να στείλετε μήνυμα

Κοινά φαινόμενα του σπασίματος της ζημίας σμιλών σφυριών

March 25, 2023

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Κοινά φαινόμενα του σπασίματος της ζημίας σμιλών σφυριών

Η χρήση του σπασίματος των σφυριών βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα πιό σύνθετο εργασιακό περιβάλλον και μια σχετικά υψηλή πίεση εργασίας, και η απώλειά της είναι αναπόφευκτη. Εντούτοις, μόλις η ποιότητα η ίδια της μηχανής είναι αναρμόδια ή η συντήρηση δεν δίνεται την προσοχή κατά τη διάρκεια της χρήσης, θα αυξήσει αναπόφευκτα την απώλεια εξαρτημάτων και έχει επιπτώσεις στη γενική αποδοτικότητα εργασίας. Ρίξτε μια ματιά σε διάφορα κοινά σπάζοντας φαινόμενα ζημίας σμιλών σφυριών.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Κοινά φαινόμενα του σπασίματος της ζημίας σμιλών σφυριών  0

 

  1. Σπάζοντας φαινόμενο chiselfracture σφυριών:

Όταν η δύναμη της πρώτης ύλης είναι ανεπαρκής, οι ρωγμές θα εμφανιστούν μετά από τη θερμική επεξεργασία, και η ζημία αυτής της ρωγμής θα εμφανιστεί αμέσως πότε η σπάζοντας σμίλη σφυριών χρησιμοποιείται.

Υπάρχουν ατέλειες μέσα στο υλικό σωλήνων τρυπανιών, και η επίδραση κενής εξαέρωσης κατά τη διάρκεια της χαλυβουργικής διαδικασίας δεν είναι ιδανική, με συνέπεια τις φυσαλίδες στο υλικό. Αυτό το είδος υλικού θα ραγίσει κατά μήκος του σημείου αερίου μετά από τη θερμική επεξεργασία, και είναι εύκολο να σπάσει κατά το χρησιμοποίηση του σωλήνα τρυπανιών, και το σπάσιμο κόβεται επίσης. Η θραύση του σωλήνα τρυπανιών από την επίπεδη θήκη οφείλεται στις ακαθαρσίες που περιλαμβάνονται στην πρώτη ύλη, η οποία μπορεί να παραγάγει τις μικροσκοπικές ρωγμές στην επιφάνεια της σπάζοντας σμίλης σφυριών που είναι δύσκολο να ανιχνευθούν με γυμνό μάτι.

 

  1. Ρωγμές στη σπάζοντας σμίλη σφυριών

Όταν υπάρχουν μόρια των ακαθαρσιών στο σωλήνα τρυπανιών του διακόπτη, τα μικρά μόρια των ακαθαρσιών στο σφυρί θα εμφανιστούν μεταξύ του εμβόλου και της κορυφής του σωλήνα τρυπανιών, με συνέπεια τις μικρές ρωγμές σπασίματος στην κορυφή του σωλήνα τρυπανιών.

Αυτό το φαινόμενο δεν συμβαίνει μονομιάς, ούτε συμβαίνει σε ένα λίγο χρονικό διάστημα. Ο χρήστης πρέπει πάντα να δώσει προσοχή στην κατάσταση λειτουργίας για να αποτρέψει την κατάσταση από να επιδεινωθεί και για να μην προκαλέσει την περιττή ζημία στο διακόπτη. Εάν τα προβλήματα ανιχνεύονται εκ των προτέρων, μπορούν να αποτραπούν. Για τα ποιοτικά προβλήματα σωλήνων τρυπανιών, οι κατασκευαστές διακοπτών συστήνουν ότι οι χρήστες υποβάλλουν έκθεση στο κατασκευαστή εξοπλισμού εγκαίρως και αντικαθιστούν τα ελαττωματικά μέρη εγκαίρως.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Κοινά φαινόμενα του σπασίματος της ζημίας σμιλών σφυριών  1

 

  1. Το φαινόμενο κατάρρευσης της καρφίτσας σωλήνων τρυπανιών του διακόπτη:

Όταν το σφυρί χτυπά την τρύπα, το έμβολο διαβιβάζει τη δύναμη αντίκτυπου στο σωλήνα τρυπανιών, και ο σωλήνας τρυπανιών σφυριών διαβιβάζει τη δύναμη αντίκτυπου στην καρφίτσα σωλήνων τρυπανιών. Οι καρφίτσες σωλήνων τρυπανιών είναι εύκολα σπασμένες κάτω από την ισχυρή δύναμη αντίκτυπου.

Όταν την καρφίτσα σωλήνων τρυπανιών διακοπτών προσκρούουν, η δύναμη αντίκτυπου θα διανεμηθεί στη διαγώνια καρφίτσα της καρφίτσας σωλήνων τρυπανιών. Αυτή τη στιγμή, η διαγώνια καρφίτσα του σωλήνα τρυπανιών του διακόπτη θα ωθήσει την εσωτερική τρύπα της διαγώνιας καρφίτσας του σωλήνα τρυπανιών, προκαλώντας το φραγμό άνοιξη στην άκρη της εσωτερικής τρύπας στη ρωγμή.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Tang
Τηλ.: : 86-18922117251
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)