Να στείλετε μήνυμα

HARDOX-500 Excavator Skeleton Bucket 2,8 Cubic Meter Excavator Machinery

1 set
MOQ
$460-4150
τιμή
HARDOX-500 Excavator Skeleton Bucket 2,8 Cubic Meter Excavator Machinery
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Weight: Customized
Color: Yellow/Black/Customizable
Warranty: 1 Year
MOQ: 1 Piece
Material: Q355B,NM360,HARDOX-500
Bucket capacity: 0.2-2.8 Cubic Meter
AppliPCion: Excavator
Bucket Type: Skeleton Bucket
Υψηλό φως:

Κάδος σκελετών εκσκαφέων HARDOX-500

,

Κάδος σκελετών εκσκαφέων 2

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Guangzhou,China
Μάρκα: Excavator Skeleton Bucket
Αριθμό μοντέλου: HT123
CertifiPCion: ISO9001 CE
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: standard package
Χρόνος παράδοσης: 7-20days
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 200 σύνολο/σύνολα το μήνα
Περιγραφή προϊόντων

Απλοποιήστε τη διαλογή των απορριμμάτων με τους κάδους σκελετού εκσκαφέα μας, συμβατοί με όλα τα μηχανήματα εκσκαφέων.

Περιγραφή προϊόντος:

Ενακουβάς σκελετός εκσκαφέαείναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο εξάρτημα που μπορεί να στερεωθεί σε μια μηχανή εκσκαφέα.Αποτελείται από μια σειρά αλληλοσυνδεόμενων νευρώσεων ή ράβδων που λειτουργούν ως φίλτρο επιτρέποντας να περάσουν μικρότερα υλικά ενώ περιέχουν τα μεγαλύτερα.

Ο σκελετός κάδος χρησιμοποιείται ευρέως σε κατασκευές, κατεδαφίσεις και εκσκαφές.Μπορεί να διαχωρίσει και να ταξινομήσει αποτελεσματικά υλικά όπως πέτρες, υπολείμματα και απορρίμματα χωρίς επιπλέον προσπάθεια.

Χάρη στον ευέλικτο σχεδιασμό του, ο κάδος σκελετού εκσκαφέα μπορεί να χωρέσει διαφορετικούς τύπους και μεγέθη μηχανημάτων εκσκαφέων.Αυτό αυξάνει περαιτέρω την ευελιξία του στην εφαρμογή μιας ποικιλίας έργων.

 

Χαρακτηριστικά:

Ο κάδος Excavator Skeleton είναι κατασκευασμένος από χάλυβα υψηλής ποιότητας για να εξασφαλίζει ισχυρή και διαρκή χρήση.Οι συμπλέκουσες νευρώσεις του παρέχουν τη δομική στήριξη και ανθεκτικότητα που το καθιστούν κατάλληλο για βαριά χρήση, ενώ τα κενά μεταξύ τους καθιστούν δυνατή τη διέλευση μικρότερων αντικειμένων.Επιπλέον, προστίθενται ενισχυμένες άκρες για αυξημένη αντοχή και προστασία από τη συνήθη φθορά.

Επιπλέον, ο κάδος σκελετών εκσκαφέων είναι προσαρμόσιμος με δόντια ή προσαρμογείς, οι οποίοι μπορούν να προστεθούν ή να αφαιρεθούν ανάλογα με τη συγκεκριμένη εργασία.Διατίθεται επίσης σε διαφορετικά μεγέθη και συμβατό με μηχανήματα εκσκαφέων διαφορετικού μεγέθους, ανάλογα με το βάρος και το μέγεθος.

 

Τεχνικές παράμετροι:

Το μέγεθος και η εφαρμογή ενός κάδου σκελετού εκσκαφέα μπορεί να ποικίλει δραστικά τη χωρητικότητα.Μερικοί κάδοι μπορούν να χωρέσουν μερικά κυβικά πόδια, ενώ οι μεγαλύτεροι κάδοι μπορούν να χωρέσουν έως και αρκετά κυβικά μέτρα.Αυτή η διακύμανση στο μέγεθος επηρεάζει επίσης το βάρος.με δομικά υλικά να έχουν πρόσθετο αντίκτυπο.Γενικά, το πλάτος θα κυμαίνεται από μερικά πόδια έως αρκετά με βάση το μέγεθος του μηχανήματος με το οποίο είναι συμβατό.

Ο αριθμός των νευρώσεων που χρησιμοποιούνται στον κάδο ποικίλλει επίσης, γεγονός που καθορίζει την αντοχή και την ανθεκτικότητα.Το κενό μεταξύ των πλευρών κυμαίνεται επίσης ανάλογα με το ταξινομημένο υλικό.Όσον αφορά το συμβατό μέγεθος εκσκαφέα, οι κάδοι σκελετού εκσκαφέα έχουν εύρος από 1 τόνο έως 100 τόνους ή περισσότερο.

 

Εφαρμογές:

Κάδος σκελετών εκσκαφέων: Βαρέως τύπου για τα πιο δύσκολα περιβάλλοντα

Ο κάδος Excavator Skeleton Bucket από το Guangzhou, Κίνα, είναι ένας κάδος βαρέως τύπου που έχει σχεδιαστεί για τα πιο σκληρά περιβάλλοντα.Κατασκευασμένος με πιστοποιημένα υλικά ISO9001 CE όπως Q355B, NM360 και HARDOX-500, ο κάδος σκελετών εκσκαφέων έχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας ενός σετ.Το εύρος τιμών του κάδου σκελετών εκσκαφέων είναι 460-4150 $.Ο χρόνος παράδοσης για τον κάδο σκελετών εκσκαφέων είναι 7-20 ημέρες με στάνταρ πακέτο.Το βάρος του κάδου σκελετών εκσκαφέων προσαρμόζεται και η χωρητικότητα του κάδου κυμαίνεται από 0,2-2,8 κυβικά μέτρα.Ο κάδος σκελετών εκσκαφέων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια ποικιλία εφαρμογών εκσκαφής.Ο αριθμός μοντέλου για τον κάδο σκελετών εκσκαφέων είναι HT123.

 

Υποστήριξη και Υπηρεσίες:

Τεχνική Υποστήριξη και Σέρβις Κάδος Σκελετών Εκσκαφέων

Προσφέρουμε τεχνική υποστήριξη και σέρβις για τους κάδους σκελετού εκσκαφέων μας.Η ομάδα έμπειρων επαγγελματιών μας είναι διαθέσιμη για να σας βοηθήσει με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες.Είτε αναζητάτε συμβουλές σχετικά με την εγκατάσταση, τη συντήρηση ή την επισκευή, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών για να διασφαλίσουμε ότι ο κάδος του σκελετού του εκσκαφέα σας λειτουργεί σωστά.Η ομάδα ειδικών μας μπορεί να παρέχει λεπτομερείς επιθεωρήσεις, υπηρεσίες αντιμετώπισης προβλημάτων και επισκευής.Προσφέρουμε επίσης προληπτική συντήρηση για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του κάδου σκελετού του εκσκαφέα σας.

Η ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στην παροχή της καλύτερης τεχνικής υποστήριξης και εξυπηρέτησης για τον σκελετό του εκσκαφέα σας.Δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επένδυσή σας.Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες.

 

FAQ:

Ε1: Τι είναι ο κάδος σκελετών εκσκαφέων;
Α'1:Ο κάδος σκελετών εκσκαφέων είναι ένας τύπος εξαρτήματος εκσκαφέα που χρησιμοποιείται για την εκσκαφή και το σκάψιμο τάφρων, εδαφών και άλλων υλικών.
Ε2: Ποιο είναι το εμπορικό σήμα του Excavator Skeleton Bucket;
Α2:Το εμπορικό σήμα του Excavator Skeleton Bucket είναι Excavator Skeleton Bucket.
Ε3: Ποιος είναι ο αριθμός μοντέλου του κάδου σκελετού εκσκαφέα;
A3:Ο αριθμός μοντέλου του κάδου σκελετού εκσκαφέα είναι HT123.
Ε4: Πού είναι ο τόπος προέλευσης του κάδου σκελετού εκσκαφέων;
A4:Ο τόπος προέλευσης του κάδου σκελετού του εκσκαφέα είναι το Guangzhou, Κίνα.
Ε5: Ποια είναι η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας του κάδου σκελετού εκσκαφέα;
A5:Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας του κάδου σκελετού εκσκαφέα είναι 1 σετ.
HARDOX-500 Excavator Skeleton Bucket 2,8 Cubic Meter Excavator Machinery 0HARDOX-500 Excavator Skeleton Bucket 2,8 Cubic Meter Excavator Machinery 1HARDOX-500 Excavator Skeleton Bucket 2,8 Cubic Meter Excavator Machinery 2
Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Τηλ.: : 86-18922117251
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)