Να στείλετε μήνυμα

4000kg ανθεκτική κατασκευή χάλυβα τσουγκρανών βουρτσών εκσκαφέων και κυρτά δόντια

1 set
MOQ
$420-6360
τιμή
4000kg ανθεκτική κατασκευή χάλυβα τσουγκρανών βουρτσών εκσκαφέων και κυρτά δόντια
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Υλικό: Χάλυβας
Δόντια: Αιχμηρός
Χρήση: ανασκαφή
Όνομα προϊόντων: Τσουγκράνα βουρτσών εκσκαφέων
Χρώμα: Μαύρος/πράσινος/προσαρμοσμένος
Βάρος: 200-4000kg
Μορφή: Τυποποιημένη μορφή
Μέγεθος: Προσαρμοσμένος
Υψηλό φως:

4000kg τσουγκράνα βουρτσών εκσκαφέων

,

Ανθεκτική τσουγκράνα βουρτσών εκσκαφέων χάλυβα

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Guangzhou,China
Μάρκα: Excavator Brush Rake
Αριθμό μοντέλου: HT123
CertifiPCion: ISO9001 CE
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: standard package
Χρόνος παράδοσης: 7-20days
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 200 Set/Sets per Month
Περιγραφή προϊόντων

Το Huitong πωλεί τις τσουγκράνες βουρτσών εκσκαφέων που έχουν την ανθεκτική κατασκευή χάλυβα και τα κυρτά δόντια, και μπορεί να προσαρμοστεί.

Περιγραφή προϊόντων:

Μια τσουγκράνα βουρτσών εκσκαφέων: Ένα ουσιαστικό εργαλείο στη δασονομία και το καθάρισμα εδάφους

Μια τσουγκράνα βουρτσών εκσκαφέων είναι μια ουσιαστική σύνδεση που χρησιμοποιείται στις εφαρμογές καθαρίσματος δασονομίας και εδάφους. Εγκαθίσταται στο βραχίονα του εκσκαφέα προκειμένου να καθαριστούν τα συντρίμμια, όπως η βούρτσα, οι κλάδοι, και τα μικρά δέντρα, μακρυά από το εργοτάξιο.

Το σχέδιο της τσουγκράνας βουρτσών το επιτρέπει γρήγορα και αποτελεσματικά κίνηση μέσω της περιοχής, αφήνοντας το αποτελεσματικά καθαρισμένο έδαφος στα ίχνη του. Η τσουγκράνα είναι επίσης σε θέση τους ελαφριούς στόχους κατεδάφισης και τους λίθους, κάνοντας το ένα ευπροσάρμοστο εργαλείο για ποικίλες εφαρμογές.

Με απλά να συνδέσει την τσουγκράνα βουρτσών με το βραχίονα ενός εκσκαφέα, ο καθαρισμός των περιοχών μπορεί να γίνει γρηγορότερα και αποτελεσματικά. Αυτό κερδίζει χρόνο και πόρους, που δίνουν διαδικασίες στο καθάρισμα εδάφους και στη δασονομία την άκρη και στην ταχύτητα και στο κόστος.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

Οι τσουγκράνες βουρτσών κατασκευάζονται χαρακτηριστικά με τον αρίστης ποιότητας χάλυβα, ο οποίος επιτρέπει σε τις για να χειριστεί τις αυστηρές δραστηριότητες στις σκληρές συνθήκες εργασίας.

Τα δόντια της τσουγκράνας βουρτσών σχεδιάζονται για να αρπάξουν και να αφαιρέσουν τα συντρίμμια με τη μεγάλη αποτελεσματικότητα, και είναι συνήθως καμμμένα στη μορφή που διευκολύνει την καλύτερα κάλυψη και το πιάσιμο.

Οι τσουγκράνες βουρτσών μπορούν εύκολα και βολικά να συνδεθούν και να αποσυνδεθούν από το βραχίονα εκσκαφέων με τα μπουλόνια, και μερικά μπορούν επίσης να έρθουν με επιτίθενται τη σύνδεση που μπορεί να πάρει και να μεταφέρει τα αρκετά μεγάλα στοιχεία, όπως τα κούτσουρα και οι βράχοι.

Επιπλέον, οι τσουγκράνες βουρτσών μπορούν συχνά να προσαρμοστούν από την άποψη του μεγέθους, του διαστήματος, και των διαφορετικών διαμορφώσεων δοντιών προκειμένου να καλυφθούν οι συγκεκριμένες απαιτήσεις της θέσης στόχου ή εργασίας.

Τεχνικές παράμετροι:

Βάρος: Το βάρος μιας τσουγκράνας βουρτσών μπορεί να κυμανθεί από μερικές εκατοντάες λίβρες ως αρκετές χιλιάες λίβρες, ανάλογα με το μέγεθος και την ικανότητα της σύνδεσης.

Μήκος δοντιών: Το μήκος των δοντιών σε μια τσουγκράνα βουρτσών μπορεί να κυμανθεί από μερικές ίντσες ως διάφορα πόδια, ανάλογα με το μέγεθος της τσουγκράνας και τον τύπο του αφαίρεσης των συντριμμιών.

Δόντι που χωρίζει κατά διαστήματα: Το διάστημα μεταξύ των δοντιών μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τον τύπο του αφαίρεσης των συντριμμιών και το επίπεδο εκκαθάρισης που απαιτείται.

Εξέχουσα θέση: Πολλές τσουγκράνες βουρτσών χαρακτηρίζουν μια εξέχουσα θέση στο κατώτατο σημείο της σύνδεσης, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κόψει μέσω των ριζών και άλλων σκληρών συντριμμιών.

Επιτεθείτε την ικανότητα: Για τη βούρτσα οι τσουγκράνες που περιλαμβάνουν επιτίθενται τη σύνδεση, επιτεθείτε την ικανότητα μπορεί να ποικίλει ανάλογα με το βάρος και το μέγεθος των στοιχείων που παίρνονται και που κινούνται.

Συμβατότητα εκσκαφέων: Η τσουγκράνα βουρτσών θα πρέπει να είναι συμβατή με το συγκεκριμένους τύπο και το πρότυπο του εκσκαφέα που συνδέεται με.

Εφαρμογές:

Η τσουγκράνα βουρτσών εκσκαφέων είναι ο ιδανικός εξοπλισμός τσουγκρανών βουρτσών για την ανασκαφή, που γίνεται σε Guangzhou, Κίνα. Πιστοποιείται με το CE ISO9001, και η ελάχιστη ποσότητα διαταγής είναι 1 σύνολο. Το φάσμα τιμών είναι από $420 έως 6360, και έρχεται σε μια τυποποιημένη συσκευασία. Ο χρόνος παράδοσης είναι 7-20days και οι όροι πληρωμής είναι T/T. Η τσουγκράνα βουρτσών εκσκαφέων είναι γνωστή για τα αιχμηρά δόντια, την τυποποιημένη μορφή της, και τη σειρά βάρους 200-4000kg της.

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη και υπηρεσία τσουγκρανών βουρτσών εκσκαφέων

Είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή της περιεκτικών τεχνικής υποστήριξης και της υπηρεσίας για την τσουγκράνα βουρτσών εκσκαφέων μας. Η ομάδα πεπειραμένων τεχνικών μας είναι διαθέσιμη για να σας βοηθήσει με οποιαδήποτε ζητήματα που μπορείτε να έχετε. Προσφέρουμε μια σειρά των υπηρεσιών συμπεριλαμβανομένου:

  • Εγκατάσταση και συντήρηση
  • Ανίχνευση μηχανικών βλαβών και επισκευές
  • Τεχνικές συμβουλές και υποστήριξη
  • Μέρη αντικατάστασης και συστατικά

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε τη βοήθεια, παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με. Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας είναι διαθέσιμο 24/7 για να σας βοηθήσει με οποιαδήποτε ζητήματα.

FAQ:

Q: Ποιο είναι το εμπορικό σήμα της τσουγκράνας βουρτσών εκσκαφέων;
Α: Το εμπορικό σήμα της τσουγκράνας βουρτσών εκσκαφέων είναι τσουγκράνα βουρτσών εκσκαφέων.
Q: Ποιος είναι ο πρότυπος αριθμός τσουγκράνας βουρτσών εκσκαφέων;
Α: Ο πρότυπος αριθμός τσουγκράνας βουρτσών εκσκαφέων είναι HT123.
Q: Πού είναι η θέση προέλευσης της τσουγκράνας βουρτσών εκσκαφέων;
Α: Η θέση προέλευσης της τσουγκράνας βουρτσών εκσκαφέων είναι Guangzhou, Κίνα.
Q: Ποιες πιστοποιήσεις ο εκσκαφέας βουρτσίζει την τσουγκράνα έχει;
Α: Η τσουγκράνα βουρτσών εκσκαφέων έχει τις πιστοποιήσεις CE ISO9001.
Q: Ποια είναι η ελάχιστη ποσότητα διαταγής τσουγκράνας βουρτσών εκσκαφέων;
Α: Η ελάχιστη ποσότητα διαταγής τσουγκράνας βουρτσών εκσκαφέων είναι 1 σύνολο.
4000kg ανθεκτική κατασκευή χάλυβα τσουγκρανών βουρτσών εκσκαφέων και κυρτά δόντια 04000kg ανθεκτική κατασκευή χάλυβα τσουγκρανών βουρτσών εκσκαφέων και κυρτά δόντια 14000kg ανθεκτική κατασκευή χάλυβα τσουγκρανών βουρτσών εκσκαφέων και κυρτά δόντια 2
Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Τηλ.: : 86-18922117251
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)